#PRIMAPrihatin
Misi Bantuan Bencana Banjir

Kami mendengar masalah anda dan kami ingin membantu anda.

Kami ingin menghulurkan bantuan untuk membaiki dinding dan siling rumah anda yang rosak akibat banjir. Hubungi kami untuk mengetahui bagaimana kami boleh membantu anda dalam membaik pulih semula rumah anda.

Cara Memohon

Kaedah 1: Mangsa banjir perlu menghantar permintaan dengan mengisi borang di bawah, PM Facebook messenger atau DM Instagram kami berserta gambar rumah yang rosak akibat banjir dan berikan butiran peribadi.

Kaedah 2: Mangsa banjir perlu menyiarkan gambar rumah yang rosak akibat banjir berserta hashtag #PRIMAprihatin #HumeCemboardIndustries dan memberikan butiran di messenger Facebook atau DM Instagram.

  1. Pihak PRIMA akan menghubungi mangsa/pemohon dan meneliti apa yang mereka perlukan untuk membaiki kediaman mereka yang rosak.
  2. Setelah permohonan diluluskan, pihak PRIMA akan menguruskan bersama mangsa/pemohon untuk mengambil papan PRIMA sama ada di Kilang Petaling Jaya atau Kilang Ipoh.
  3. Setelah menerima papan PRIMA, mangsa/pemohon perlu memberikan gambar atau video pendek proses pemasangan dan juga hasil akhir kepada pihak PRIMA dan perlu dihantar melalui e-mel ataupun boleh memuatnaik di media sosial bersama hashtag #PRIMAprihatin #HumeCemboardIndustries